Follow by Email

Saturday, 28 January 2012

it's started..!

welcoming cupcakes!


hi..! my name is Nurul Syafiqah..! yeay! kinda excited laaa..huhuhu.. lastly, dapat gak laa wat blog.. ehem, ehem (betulkan suara sikit) dengan ini, pada tanggal 28jan2012 tepat pukul 11.47pm, saya dengan rasmi nya menjadi blogger..! weheheheheee..@.@

jap2..ape yang aku mengarut nie?? my first post mesti laa pasal diri yang tak seberape ini kan??..ok2..jom kita start..jeng.jeng.jeng (sound effect sikit)

hi..! my name is Nurul Syafiqah Bt Hakhiruzzaman (ulang balik,, hehehe). this year umur saya 21, tapi tak masuk pon lagi.. so, 20 laa kan?? kalau orang tanya pasal umur, 20 menjadi jawapan.. biasa laaa orang tak sedar diri..! hehehe.. (sedar pon..!)

(eh2..syafiqah, stop mengarut..! sambung..!) saya anak pertama dari 6 orang adik beradik. hoho,, banyak nye.. sebenarnye.. (STOP..! jangan duk men pusing2 lg k.!)

ape lagi, saya lahir pada 3 okt0ber 1991. lahir waktu maghrib..ermm,,ape lg...masih belajar.. currently, taking BET medical electronics di Unikl BMI.. sekarang 2nd year.. ade lg 2taun nak kne blaja..ape lagi..? tak ade da kot.. hehe.. okay laa.. sampai sini aje kot untuk 1st entry.. hehee gud nite guys!


p/s: hope korang enjoy blog nie.! n jangan lupe follow ea..? hehe.. nity nite guys.!

No comments:

Post a Comment

tak nak cakap pape ke?